Imobiliare

Auto, moto si ambarcatiuni

Locuri de munca

Servicii, afaceri, echipamente firme

Agro si industrie

Casa si gradina

Electronice si electrocasnice

Moda si frumusete

Sport, timp liber, arta

Animale de companie

Mama si copilul

Termeni de utilizare

TERMENI DE UTILIZARE – www. imediat.ro

1. Acceptarea Termenilor de utilizare

 1. 1. Acesti termeni de utilizare (“Termeni de utilizare”) constitute acordul legal dintre dvs. si HTM Asset SRL (“HTM Asset”). Va rugam sa cititi acesti Termeni de utilizare pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: www.imediat.ro (“Website-ul”). Acesarea si vizitarea Website-ului, inregistrarea unui cont pe Website si/sau folosirea serviciilor de publicare pe Website de anunturi pentru vanzarea, cumpararea sau inchirierea de bunuri sau servicii (“Serviciile”) inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni de utilizare.

2. Definitii

 1. 1. Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:

 2. 2. Utilizator - orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza Website-ul fiind interesata de datele, informatiile, Anunturile si/sau Serviciile HTM Asset, precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza Serviciile furnizate prin intermediul Website-ului.

 3. 3.  Furnizor sau HTM Asset - societatea HTM Asset S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Strada Popa Lazar, Nr. 5-25, Imobil C14, et. 2, sector 2, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr J40/2805/25.02.2016, CUI 35713520, capital social: 4000 lei, inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 855362381021, e-mail: info@htmasset.ro.

 4. 4. Anunt - oferta publica lansata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata de catre HTM Asset prin intermediul Website-ului cu privire la vanzarea sau inchirierea unui Produs.

 5. 5. Produs – bun sau serviciu care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin acesti Termeni de utilizare.

 6. 6. Pagina IMEDIAT - site-ul www.imediat.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.imediat.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.

 7. 7. Operatori - persoane special instruite de catre Furnizor pentru verificarea/moderarea continutului Anunturilor publicate de catre Utilizatori pe Website.

 8. 8. Prin acordul dvs. referitor la acesti Termeni de utilizare, dvs. declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania iar reprezentantii dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Website-ul si/sau a Serviciilor.

 9. 9. HTM Asset isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand unilateral Termenii de utilizare. Puteti accesa Termenii de utilizare oricand la adresa:imediat.ro/termeni-de-utilizare.

 10. 10. Daca nu stergeti contul inregistrat pe Website, inseamna ca v-ati exprimat acordul legal cu privire la modificarea Termenilor de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe care o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe Website printr-un email adresat administratorului site-ului, in sectiunea „Contact” sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati in orice mod Website-ul.

3. Scopul urmarit

 1. 1. Scopul acestor Termeni de utilizare este Acela de a defini si reglementa conditiile de utilizare a Website-ului si a Serviciilor.

 2. 2. Website-ul contine legaturi (“link-uri”) sau trimiteri catre alte website-uri/pagini web pentru utilizarea carora se vor aplica termeni de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe website-urile/paginile respective, HTM Asset nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor website-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi (“link-uri”) sau trimiteri din acestea catre alte website-uri sau pagini web. Includerea acestor legaturi (“link-uri”) sau trimiteri in Website este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul Utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucat HTM Asset nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe websiturile unor terti, la care se face trimitere pe Website, Utilizatorul acceseaza acele website-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.

 3. 3. Intregul continut al Website-ului incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe pentru calculator, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea HTM Asset si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificarile ulterioare, precum si tuturor celorlalte legi, inclusiv, dar fara a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuala si industriala. Anunturile publicate de Utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Utilizatorilor, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe Website in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Aspecte Generale

 1. 1. Un Anunt va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe Website, care sa contina:

  • -datele reale de contact ale Utilizatorului;

  • -descrierea reala a produsului care face obiectul Anuntului;

  • -pretul.

 1. 2. Prin trimiterea Anuntului spre publicare catre Furnizor, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile acestor Termeni de utilizare, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fie tras la raspundere conform prevederilor acestora. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Anunt si/sau comunicate Furnizorului.

 2. 3. Procedura de afisare unui Anunt pe Website este detaliata la sectiunea intitulata „Intrebari frecvente” de pe Website.

 3. 4. Valabilitatea unui Anunt pe site este de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire la sfarsitul acestui termen.

 4. 5. Serviciile respecta legislatia privind protectia consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comertul electronic si O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

5. Drepturile si Obligatiile Furnizorului

 1. 1. Furnizorul se obliga sa publice toate Anunturile transmise de catre Utilizatori prin intermediul Website-ului care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.

 2. 2. Furnizorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea Website-ului sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in Anunt de catre Utilizator si datele publicate pe Website de catre Furnizor, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre Utilizatori care se datoreaza faptului ca Operatorii Furnizorului au modificat partial Anuntul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut postat pe Website.

 3. 3. Furnizorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca Website-ul va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea Anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.

 4. 4. Furnizorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.

 5. 5. Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele produsului sau serviciului ce face obiectul Anuntului.

 6. 6. Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii de utilizare in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Furnizorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul Website-ului.

 7. 7. Furnizorul are dreptul de a sterge orice anunt sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai serviciului. De asemenea, in cazul in care anuntul afecteaza in mod negativ reputatia Furnizorului sau sunt in orice alt fel daunatoare pentru Furnizor.

 8. 8. Furnizorul declara ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala in legatura cu Website-ul, in afara Anunturilor publicate pe Website de catre Utilizatori, cu privire la care Utilizatorii acorda Furnizorului un drept neexclusiv de utilizare si punere la dispozitia publicului in conditiile prevazute in acesti Termeni de utilizare.

 9. 9. Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate. Furnizorul nu garanteaza in niciun fel si in nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in Anunturi.

 10. 10. Potrivit legislatiei in vigoare, Furnizorul are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii Website-ului.

6. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului

 1. 1. Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de Servicii, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor Termenilor de utilizare.

 2. 2. Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul Anuntului si ca nu incalca drepturile Furnizorului si/sau ale unor terte persoane.

 3. 3. Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie pus la dispozitia publicului de Furnizor pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.

 4. 4. Prin completarea formularului si/sau transmiterea Anuntului prin alte mijloace catre Furnizor spre punere la dispozitia publicului prin intermediul Website-ului, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii de utilizare.

 5. 5. In afara informatiilor legate de propriul Anunt, Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe Website in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Furnizorului in acest sens.

 6. 6. HTM Asset isi rezerva dreptul de a face verificari pentru identificarea eventualelor conturi multiple, utilizand adresele de e-mail, numerele de telefon si adresele IP introduse de Utilizatori.

 7. 7. In cazul in care sunt identificate conturi multiple apartinand aceluiasi Utilizator, HTM Asset va avea dreptul neingradit de stergere a acestora. In acelasi timp, HTM Asset va avea dreptul de a lua masuri suplimentare precum stergerea anunturilor si restrictionarea accesului la serviciile Website-ului impotriva Utilizatorilor care fac uz de astfel de practici.

7. Verificarea/Moderarea Anunturilor

 1. 1. Verificarea/moderarea Anunturilor publicate pe Website de catre Operatorii Furnizorului are ca scop inlaturarea Anunturilor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile Termenilor de utilizare (au un continut jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti Utilizatori un numar cat mai mic de Anunturi eronate. Verificarea/moderarea anunturilor se face de catre un Operator al Furnizorului in termen de maxim 24 de ore de la incarcarea sa pe Site. In momentul incarcarii anuntului pe Site, Utilizatorul va primi un mesaj de confirmare a incarcarii anuntului, urmand ca in termen de maxim 24 de ore sa primeasca mailul de confirmare a afisarii anuntului pe Site.

 2. 2. Nu este permisa publicarea mai multor Anunturi pentru acelasi Produs.

 3. 3. Nu este permisa stergerea si republicarea Anunturilor cu acelasi continut la un interval mai mic de 30 zile (termenul de reactualizare al unui anunt).

 4. 4. Un Anunt este valabil pentru un singur Produs. Nu sunt admise spre publicare Anunturi care fac referire la mai multe Produse.

 5. 5. Nu pot fi publicate Anunturi false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.

 6. 6. Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin preturi considerate neserioase de catre Furnizor (de ex, dar fara a se limita la: preturi de 1 leu, preturi mult inferioare pietei/statisticilor aflate la dispozitia Furnizorului).

 7. 7. Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin poze sau clipuri video preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri, inscrisuri sau poze cu titlu de prezentare oferite de producatori sau alte agentii media cu privire la obiectul Anuntului), cu exceptia produselor sigilate.

 8. 8. Nu sunt admise spre publicare Anunturi pentru:

  1. a. droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene

  2. b. alcool si bauturi alcoolice

  3. c. tigari si produse pe baza de tutun

  4. d. servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare

  5. e. bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni

  6. f. bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana

  7. g. bunuri inexistente

  8. h. animale pe cale de disparitie

  9. i. matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare

  10. j. oferte de locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat

  11. k. oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin Internet

  12. l. produse contrafacute sau replici ale unor produs originale

  13. m. cererea de bunuri sau servicii, cu exceptia celor ce se incadreaza in categoria Locuri de munca

  14. n. materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde)

  15. o. muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala

  16. p. lucrari de diploma sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma

  17. q. servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare

  18. r. produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante

  19. s. organe umane

  20. t. arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vanatoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bate, măciuci si bastoane telescopice).

  21. u. arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor.

  22. v. jocuri de noroc, tranzactii virtuale

  23. w. servicii de deblocare iCloud

  24. x. bunuri ce se afla in afara tarii

  25. y. anunturi tip oferta de munca: actori in filme pentru adulti.

 1. 9. Nu este permisa manipularea cuvintelor cheie din continutul Anuntului (introducerea in titlul sau descrierea anuntului de cuvinte cheie care nu au legatura cu Produsul / serviciul oferit).

 2. 10. Nu pot fi publicate Anunturi in alta limba decat cea Romana sau care contin un limbaj necorespunzator.

 3. 11. Nu se admit Anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.

 4. 12. Nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice anunt care incurajeaza aceste mesaje sau ofera loc de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat.

 5. 13. Toate anunturile, fie ele active pe site sau blocate la moderare sunt verificare de catre Furnizor, iar anunturile care nu respecta Termenii de utilizare site-ului vor fi sterse de pe site, in cel mai scurt timp posibil si in anumite cazuri pot fi luate masuri de blocare a contului din care s-au publicat.

 6. 14. Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre Anunturile publicate pe Website, Operatorii Furnizorului vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:

  1. 1. fie sa modifice partial Anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea Anuntului respectiv de pe Website si sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate;

  2. 2. fie sa se intrerupa continuitatea publicarii Anuntului prin refuzarea lui. Refuzarea Anuntului inseamna dezactivarea postarii acestuia de pe Website.

 1. 15. In cazul refuzarii Anuntului si stergerii acestuia de pe Website, Utilizatorul va fi informat in scris prin e-mail despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a republica Anuntul.

 2. 16. In situatia in care un Anunt platit pentru a fi promovat este dezactivat de catre Furnizor, in urma verificarii, deoarece incalca Termenii de utilizare, Utilizatorul nu va primi inapoi suma platita pentru promovarea Anuntului. In cazul incalcarilor grave si repetate ale regulamentului si a legilor in vigoare, Furnizorul isi rezerva dreptul de a dezactiva contul Utilizatorului.

 3. 17. In cazul in care Utilizatorul publica in mod repetat Anuntul fara a remedia problemele semnalate, Furnizorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul Utilizatorului la Website in vederea postarii de noi Anunturi sau administrarii Anunturilor existente.

 4. 18. In situatia modificarii Termenilor de utilizare modificarile intervenite nu se vor aplica acordurilor privind publicarea unor Anunturi care au fost incheiate intre Furnizor si Utilizatori sub egida Termenilor de utilizare anteriori.

 5. 19. Numarul maxim de anunturi care pot fi postate gratuit in contul unui Utilizator al Website-ului este 200.

8. Promovarea Anunturilor

 1. 1. Orice Anunt publicat pe Website direct de catre Utilizator poate fi promovat conform articolelor 8.2 si 8.3. Utilizatorul ce promoveaza un Anunt are posibilitatea de a adauga pe pagina Anuntului sau un numar de 10 poze si un clip video (optiune disponibila doar pentru Anunturile promovate). Exista doua tipuri de promovare, de care Utilizatorul beneficiaza concomitent prin achizitionarea serviciului de promovare a Anuntului:

  • 1. Promovarea in lista de anunturi. Acest tip de promovare este disponibil pentru o perioada de 30 de zile.

  • 2. Promovarea pe prima pagina a Website-ului. Acest tip de promovare este disponibil pentru o perioada de 30 de zile.

 1. 2. Promovarea in lista de anunturi consta in:

 • 1. evidentiere sa in lista, cu alta culoare fata de celelalte Anunturi;

 • 2. includerea Anuntului in galeria de Anunturi promovate. Afisarea se va face in ordine invers cronologica, incepand cu articolul adaugat cel mai recent, mai intai anunturile promovate si apoi cele nepromovate;

 1. 3. Promovarea pe prima pagina a Website-ului consta in:

  • 1. includerea Anuntului in galeria de Anunturi promovate pe prima pagina. Afisarea se va face in ordine invers cronologica, incepand cu articolul adaugat cel mai recent, luandu-se in considerare ultimele 25 Anunturi adaugate. ;

  • 2. evidentiere sa in lista, cu alta culoare fata de celelalte Anunturi;

 1. 4. Promovarea, atat in lista de anunturi cat si pe prima pagina, este valabila pentru un singur Anunt. Zilele ramase nu se reporteaza si nu pot fi utilizate pentru promovarea unui produs diferit..

 2. 5. Pretul pentru aceste servicii este la fel pentru toate subcategoriile si este disponibil in cap. 9. Preturi. Modalitati de plata a prezentilor Termeni de utilizare ai Website-ului.

9. Preturi. Modalitati de plata

 1. 1. Pretul pentru promovarea Anunturilor este de 22 lei (TVA inclus) / anunt promovat.

 2. 2. In cazul in care plata a fost efectuata, Anuntul va fi promovat sau afisat, in maxim 1 ora de la primirea de catre Furnizor a dovezii privind efectuarea platii si dupa moderarea anuntului.

 3. 3. Pretul stabilit pentru promovarea Anuntului este acelasi indiferent daca au fost anexate sau nu fotografii sau clipuri video la Anunt.

 4. 4. Pentru plata prin card de credit/debit, este necesara completarea din partea Utilizatorului a unui formular cu datele despre acesta. Formularul si toate informatiile relevante pentru comanda sunt date de PayPal, furnizorul de servicii de plata prin card online, in pagina web catre care va fi redirectionat Utilizatorul.

 5. 5. Card-urile de debit/credit acceptate sunt: Visa, Visa Electron, Mastercard,, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

 6. 6. Plata pentru serviciul de Promovare al Anuntului pe Website se realizeaza doar Online, prin card bancar, in RON, la cursul BNR afisat in pagina de plata a procesatorului de plati PayPal.

10. Procedura de depunere si solutionare a plangerilor si sesizarilor primite din partea Utilizatorilor

 1. 1. Orice Utilizator poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Furnizor, respectiv Anunturile transmise/publicate/nepublicate de HTM Asset pe website, in termen de maxim 7 zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat.

 2. 2. Utilizatorii au posibilitatea sa transmita Furnizorului oricand plangeri si/sau sesizari cu privire la activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de un Utilizator al Website-ului care privesc si/sau au legatura cu serviciile furnizate de HTM Asset ori cu privire la informatiile cu aparenta nelegala furnizate de un Utilizator al Website-ului, despre care au cunostinta.

 3. 3. Plangerile vor fi depuse prin intermediul formularului de contact aflat pe Website.

 4. 4. Plangerile si/sau sesizarile transmise Furnizorului vor include datele de identificare a Utilizatorului, numarul de identificare a Anuntului ce face obiectul plangerii (daca reclamatia sau sesizarea priveste un anumit Anunt), precum si orice alte date necesare Furnizorului in vederea identificarii evenimentului sesizat si/sau a Anuntului (dupa caz) si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost inaintata plangerea/sesizarea, astfel incat Furnizorul sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.

 5. 5. Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 5 zile lucratoare de la primirea acestora de catre Furnizor, in cazul in care au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii Utilizatorului, Anuntului si/sau a problemei. In situatia in care petentul nu a transmis Furnizorului toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii/sesizarii respective, acesta va fi instiintat de Furnizor cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa fie prelungit corespunzator.

 6. 6. Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul: http://www.anpc.gov.ro

11. Acordul cu privire la prelucrarea si colectarea Datelor cu Caracter Personal

 1. 1. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, HTM Asset are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza cu ocazia accesarii Website-ului si/sau completarii formularelor disponibile pe Website.

 2. 2. HTM Asset este inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 855362381021.

 3. 3. Orice persoana care acceseaza Website-ul si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Website, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca HTM Asset sa prelucreze si sa colecteze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie.

 4. 4. Inscrierea in baza de date IMEDIAT.ro se face prin completarea unui formular online. Informatiile furnizate benevol in acest formular trebuie sa fie corecte si complete. In cazul furnizarii unor date false sau incomplete, HTM Asset are dreptul sa refuze sau sa anuleze calitatea de abonat IMEDIAT.ro.

 5. 5. In calitate de abonat/utilizator al site-ului IMEDIAT.ro, sunteti de acord sa respectati Termenii de utilizare mentionate aici si veti fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu IMEDIAT.ro.

 6. 6. In urma utilizarii Paginii IMEDIAT.ro, compania poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numarul de telefon, adresele de e-mail, data nasterii, starea civila, ocupatia, studii, venit, informatii despre domeniile de interes personal.

 7. 7. Toate datele furnizate de catre dumneavoastra vor fi folosite doar in scopurile enumerate mai jos si cu respectarea intocmai a drepturilor si libertatilor dumneavoastra cu privire la viata privata, consfiintite si garantate de legislatia romana in vigoare. Acest set de informatii este denumit in continuare generic "Date".

 8. 8. Datele vor fi prelucrate de catre HTM Asset in conformitate cu prevederile Legi 677/2001, putand fi folosite in scopuri asociate functionarii site-ului, comercializarii produselor companiei si ale partenerilor sai, pentru:

  • 1. statistici - in vederea generarii de statistici utile administrarii site-ului; realizarea studiilor de piata, de produs si marketizarea produselor HTM Asset si ale partenerilor sai;

  • 2. folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului care sunt disponibile prin logare precum: forum, newsletter, concursuri, sfatul expertului.

  • 3. abonarea la newsletterul site-ului in vederea trimiterii de materiale informative din site, reclama, marketing si publicitate de catre HTM Asset sau partenerii/clientii sai (prin intermediul HTM Asset), abonarea la newsletter fiind optionala;

 9. 9. Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop, precum si dreptul de a inainta o plangere catre autoritatea de supraveghere, in situatia in care considera ca datele sale personale nu au fost prelucrate conform legilor in vigoare.

 1. 10. Datele cu caracter personal colectate si procesate de catre HTM Asset Online prin intermediul Website-ului vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori a Serviciilor, respectiv prestarii in conditii optime a Serviciilor, precum si, in general, a administrarii relatiei Furnizorului cu Utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre Furnizor, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea Utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe Website vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

 2. 11. Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

 3. 12. Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa: HTM Asset S.R.L, Bucuresti, Strada Popa Lazar, Nr. 5-25, Imobil C14, et. 2, sector 2, specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

12. Modificarile prezentului document

 1. 1. Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica Termenii de utilizare. Puteti accesa Termenii de utilizare oricand la adresa: imediat.ro/termeni-de-utilizare. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe care o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe Website sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati in orice mod Website-ul.

13. Legea aplicabila. Litigii

 1. 1. Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in acesti Termeni de utilizare, precum si toate efectele juridice pe care acestia le produc sunt guvernate de legea romana in vigoare.

 2. 2. Orice litigiu care are ca obiect o disputa in legatura cu acesti Termeni de utilizare urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.


 

Aveti intrebari? Contacteaza-ne