Imobiliare

Auto, moto si ambarcatiuni

Locuri de munca

Servicii, afaceri, echipamente firme

Agro si industrie

Casa si gradina

Electronice si electrocasnice

Moda si frumusete

Sport, timp liber, arta

Animale de companie

Mama si copilul

  ID: 34908    Vizualizari: 850 Postat: 1 an Brasov, RO

Speciala Vila, 6 camere, garaj, peste 700 mp teren, zonare in grad inalt, Brasov

209000 EUR

Descriere

Comision cumparator: 0%
ASCENDENT IMOBILIARE 

propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA, materializata printr-o vila speciala, situata intr-un cartier cu atractii turistice de exceptie: peisajul montan, lacul de agrement inconjurat de zone pentru iesiri la iarba verde ,izvoare cu apa limpede, gradina zoologica, tirolienele din Parc Aventura.
Imobilul  ce se desfasoara pe o suprafata utila de 320 mp este inconjurat de curte si gradina de 715 mp, ambientata cu flori si pomi fructiferi.
Vila  construita in anul 2005,  se desfasoara pe 2 nivele astfel:
Parter- living spatios cu semineu, bucatarie cu camara, dormitor, baie, garaj cu grup sanitar si acces la beci; tot la parter avem un spatiu comercial cu 2 incaperi si grup sanitar momentan inchiriat pentru 12 luni.
Etaj: 3 dormitoare spatioase, 2bai, dressing, doua terase largi;
tot la etaj exista  o garsoniera cu scara de acces separat, compusa din camera, bucatarie, baie si terasa.
Podul inalt de 80 mp, cu geamuri, poate fi usor amenajat ca spatiu de locuit.
Curtea are un farmec aparte cu foisor, gratar si spatii speciale pentru iubitorii de animale.
Completeaza oferta prezenta tuuror obiectivele de interes public respectiv, scoli, gradinite, mijloace de transport in comun, acces rapid la marile supermarketuri.

Invit colegii la colaborare: garantam agentului/ agentiei partenere, comision de colaborare!

Consilier dedicat acestei oferte:
doamna Lucia Demco
0720689222

Detalii suplimentare, fotografii si alte oferte similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro 
Pentru siguranta ta! Nu plătiți niciodată o depunere într-un cont bancar până nu ați întâlnit vânzătorul și ați văzut semnat un contract de cumpărare. Niciun vanzator serios nu solicită o plată în avans înainte de a vă întâlni.
ASCENDENT IMOBILIARE "NU TREBUIE sa facem asta! SUNTEM ONORATI sa facem asta!" ASCENDENT IMOBILIARE este o companie imobiliara cu experienta continua de peste 24 de ani pe piata locala, nationala si internationala.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: avand in portofoliu, mii de tranzactii incheiate, acest lucru ne permite sa gasim solutii si in situatiile cele mai complexe care apar in procesul de intermediare. ASCENDENT IMOBILIARE lucreaza dupa cel mai performant sistem de marketing si colaborare existent pe piata astazi in domeniu Real Estate.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra o facem cunoscuta tuturor agentilor activi din piata imobiliara locala, nationala si internationala. ASCENDENT IMOBILIARE este membru APAIR- Asociatia Agentilor Profesionisti din Romania, membra a NAR- National Association of Realtors.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra, in cazul in care ne angajati sa va reprezentam, va intra in portofoliul Asociatiei astfel incat toti membri acesteia, la nivel local si national si international, vor fii instintati de proprietatea/ cererea dumneavoastra si o vor prezenta clientilor lor. ASCENDENT IMOBILIARE este compania imobiliara din Brasov, cu cei mai multi colaboratorii:- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: noi lucram toti impreuna pentru oferta/ cererea dumneavoastra, nu fiecare individual pentru oferta/ cererea Pe imediat.ro de 3+ ani