Imobiliare

Auto, moto si ambarcatiuni

Locuri de munca

Servicii, afaceri, echipamente firme

Agro si industrie

Casa si gradina

Electronice si electrocasnice

Moda si frumusete

Sport, timp liber, arta

Animale de companie

Mama si copilul

  ID: 64181    Vizualizari: 59 Postat: 5 luni Brasov, RO

Rezidential Stupini, proprietate la cheie

107000 EUR

Descriere

Comision cumparator: 2% din valoarea de tranzactionare.

ASCENDENT IMOBILIARE

Va propune spre vanzare o casa pe un singur nivel, la cheie, pe o suprafata de 400 mp, in zona rezidentiala Stupini, la numai 5 minute de centrul Brasovului.
Proprietatea se desfasoara pe o compozitie decomandata: living generos, bucatarie, 2 bai, trei dormitoare spatioase si calduroase, pod, terasa si loc de parcare.
De asemenea imobilul detine curte amenajata si toate utilitatile, respectiv: apa, curent, gaz, fosa, fibra optica, iluminat stradal fiind amplasat in apropierea transportului public.
Proiectul se evidentiaza prin design unic, materiale de cea mai inalta calitate si exigenta constructorului pentru a asigura tot confortul noilor proprietari.
Recomandam aceasta oportunitate la un raport corect calitate-pret, incepand de la 97.500 euro in functie de modalitatea de plata.
Propunem proprietatea celor ce isi doresc sa locuiasca intr-o zona retrasa si linistita dar foarte aproape de oras, in mijlocul naturii.

Consilier dedicat acestei oferte:
Domnul Florin Tonu
Telefon: 0739533805

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro

Detalii

Tranzactie: Vanzare
Pentru siguranta ta! Nu plătiți niciodată o depunere într-un cont bancar până nu ați întâlnit vânzătorul și ați văzut semnat un contract de cumpărare. Niciun vanzator serios nu solicită o plată în avans înainte de a vă întâlni.
ASCENDENT IMOBILIARE "NU TREBUIE sa facem asta! SUNTEM ONORATI sa facem asta!" ASCENDENT IMOBILIARE este o companie imobiliara cu experienta continua de peste 24 de ani pe piata locala, nationala si internationala.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: avand in portofoliu, mii de tranzactii incheiate, acest lucru ne permite sa gasim solutii si in situatiile cele mai complexe care apar in procesul de intermediare. ASCENDENT IMOBILIARE lucreaza dupa cel mai performant sistem de marketing si colaborare existent pe piata astazi in domeniu Real Estate.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra o facem cunoscuta tuturor agentilor activi din piata imobiliara locala, nationala si internationala. ASCENDENT IMOBILIARE este membru APAIR- Asociatia Agentilor Profesionisti din Romania, membra a NAR- National Association of Realtors.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra, in cazul in care ne angajati sa va reprezentam, va intra in portofoliul Asociatiei astfel incat toti membri acesteia, la nivel local si national si international, vor fii instintati de proprietatea/ cererea dumneavoastra si o vor prezenta clientilor lor. ASCENDENT IMOBILIARE este compania imobiliara din Brasov, cu cei mai multi colaboratorii:- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: noi lucram toti impreuna pentru oferta/ cererea dumneavoastra, nu fiecare individual pentru oferta/ cererea Pe imediat.ro de 4+ ani