Imobiliare

Auto, moto si ambarcatiuni

Locuri de munca

Servicii, afaceri, echipamente firme

Agro si industrie

Casa si gradina

Electronice si electrocasnice

Moda si frumusete

Sport, timp liber, arta

Animale de companie

Mama si copilul

  ID: 64237    Vizualizari: 60 Postat: 5 luni Brasov, RO

EXPLOREAZA VIRTUAL!Proprietate pe compozitie particulara,oportuna si pentru doua familii

126000 EUR

Descriere

Comision cumparator:  2% din valoarea de  tranzactionare.

ASCENDENT IMOBILIARE

Propune spre vanzare o EXCLUSIVITATE personalizata prin deschiderea data de o casa pozitionata intr-o zona linistita, in localitatea Sanpetru, la numai sapte minute de Brasov.
EXPLOREAZA VIRTUAL: https://my.matterport.com/show/?m=HBruPmEC4oV
Proprietatea se prezinta cu desfasurare pe o suprafata de 205 mp utili, pe doua nivele, respectiv parter si etaj si este structurata astfel:
la parter avem living, dormitor, baie, bucatarie si dining room, iar la etaj ne intampina doua dormitoare, baie si terasa.
Completeaza oferta curtea de 350 mp, foisor, pivnita si un loc de parcare in curte.
Imobilul beneficiaza de toate utilitatile: gaz, apa, curent, canalizare si este situata in apropierea tuturor punctelor de interes local: magazine, casa de cultura, scoala, gradinita, mijloace de transport in comun.
Resedinta deschide si posibilitatea de a locui si doua familii.
Invitam colegii la colaborare!

Consilieri dedicati:
Doamna Elena Cazacu 
0760 466211 
si 
Domnul Catalin Dumitriu
0737981623

Detalii, fotografii suplimentare, tur virtual si alte variante similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.roDetalii

Tranzactie: Vanzare
Pentru siguranta ta! Nu plătiți niciodată o depunere într-un cont bancar până nu ați întâlnit vânzătorul și ați văzut semnat un contract de cumpărare. Niciun vanzator serios nu solicită o plată în avans înainte de a vă întâlni.
ASCENDENT IMOBILIARE "NU TREBUIE sa facem asta! SUNTEM ONORATI sa facem asta!" ASCENDENT IMOBILIARE este o companie imobiliara cu experienta continua de peste 24 de ani pe piata locala, nationala si internationala.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: avand in portofoliu, mii de tranzactii incheiate, acest lucru ne permite sa gasim solutii si in situatiile cele mai complexe care apar in procesul de intermediare. ASCENDENT IMOBILIARE lucreaza dupa cel mai performant sistem de marketing si colaborare existent pe piata astazi in domeniu Real Estate.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra o facem cunoscuta tuturor agentilor activi din piata imobiliara locala, nationala si internationala. ASCENDENT IMOBILIARE este membru APAIR- Asociatia Agentilor Profesionisti din Romania, membra a NAR- National Association of Realtors.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra, in cazul in care ne angajati sa va reprezentam, va intra in portofoliul Asociatiei astfel incat toti membri acesteia, la nivel local si national si international, vor fii instintati de proprietatea/ cererea dumneavoastra si o vor prezenta clientilor lor. ASCENDENT IMOBILIARE este compania imobiliara din Brasov, cu cei mai multi colaboratorii:- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: noi lucram toti impreuna pentru oferta/ cererea dumneavoastra, nu fiecare individual pentru oferta/ cererea Pe imediat.ro de 4+ ani