Imobiliare

Auto, moto si ambarcatiuni

Locuri de munca

Servicii, afaceri, echipamente firme

Agro si industrie

Casa si gradina

Electronice si electrocasnice

Moda si frumusete

Sport, timp liber, arta

Animale de companie

Mama si copilul

  ID: 62924    Vizualizari: 2 Postat: 1 luna Brasov, RO

EXPLOREAZA VIRTUAL! Resedinta simfonica, pe metamorfica stralucire, zonare rezervata

325000 EUR

Descriere

Comision cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA, particularizata prin echilibrul energiei pozitive, infatisat de o speciala oferta, situata in Brasov in zona rezervata de vile.

EXPLOREAZA VIRTUAL: https://my.matterport.com/show/?m=3r6B3ebB5SK

Resedinta se prezinta pe o componenta echilibrata, desfasurata tehnic pe patru nivele, foarte bine conturate, ce prezinta zonele: de oaspeti, familiala, de agrement, incaperile de creatie, de zi, de noapte, copii, tineret, garajelor, gradinilor, etc.

Pozitionarea proprietatii confera acesteia privilegiul discretiei, linistii, echilibrului si armoniei, la care, fiecare dintre noi aspiram, cand definim cuvantul, acasa.

Trecem pe sub bolta vitei de vie, in incantarea trandafirilor, ce se alatura rosiilor muscate, admiram terasele de oaspeti, terasele de la fiecare camera, livingul nobil, scarile regale, din roca metamorfica, ce prin definitie semnifica stalucirea si eleganta, ...si frumoasa poveste continua.

Atentia pentru confort si calitate a elegantilor actuali proprietari se regaseste in fiecare detaliu si transpara oaspetilor ce au privilegiul de a trece pragul acestei glorioase locatii, prin energia pozitiva resimtita imediat ce ai pasit in aceasta speciala rezidenta.

Desigur ca unicitatea ofertei si complexitatea ei, invita la cunoasterea in detaliu.

Clasa energetica: B | Consum anual specific de energie: 185 kwh/m2 | Indice de emisii echivalent CO2: 39 kg/kWh

Completeaza oferta, avantajoasa infrastructura locala, aflandu-se in imediata vecinatate a punctelor de interes, cum ar fi: scoli, gradinite, mijloace de transport in comun, supermarket-uri, centre de agrement, centre sportive, etc.

Invit colegii la colaborare: garantam agentului/ agentiei partenere, comision de colaborare!

Detalii suplimentare:
0736797203

0744516223
Detalii suplimentare, fotografii si alte oferte similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro

Detalii

Tranzactie: Vanzare
Pentru siguranta ta! Nu plătiți niciodată o depunere într-un cont bancar până nu ați întâlnit vânzătorul și ați văzut semnat un contract de cumpărare. Niciun vanzator serios nu solicită o plată în avans înainte de a vă întâlni.