Imobiliare

Auto, moto si ambarcatiuni

Locuri de munca

Servicii, afaceri, echipamente firme

Agro si industrie

Casa si gradina

Electronice si electrocasnice

Moda si frumusete

Sport, timp liber, arta

Animale de companie

Mama si copilul

  ID: 58130    Vizualizari: 30 Postat: 1 luna Brasov, RO

EXPLOREAZA VIRTUAL! Resedinta cocheta, in relaxanta zonare,Semicentral

350 EUR

Descriere

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o EXCLUSIVITATE  particularizata prin cocheta infatisare. a unei resedinte, pozitionata intr-o zona linistita, Semicentral, Brasov
EXPLOREAZA VIRTUAL: https://my.matterport.com/show/?m=7W2MAHRRU72&brand=0
Imobilul este inconjurat de gradini cu verdeata, avand beneficiul unei infrastructuri excelente.
Va prezentam un apartament ariat pe o suprafata de 52 mp, structura livingului fiind una deschisa cu balconul, pentru a oferi spatietate si luminozitate, dormitor, bucatarie mobilata si echipata cu electrocasnice, baie cu cada si aerisire naturala.
Este un camin primitor si cald,  unde regasim un dormitor cochet in care patul matrimonial cu baldachin il putem asocia cu o nota de romantism si basm.
Cladirea de apartamente a fost reabilitata termic, plusul de valoare fiind dat de infrastructura optima din zona. La 200 m distanta se afla statia de transport in comun atat in directia centrului istoric cat si catre mall ul Coresi sau alte zone adiacente.Pentru parintii cu copilasi, recomand doua scoli gimnaziale de renume in cartier, gen  Scoala gimnaziala "St.O.Iosif" nr.11, precum si  Scoala generala"Anatol Ghermanschi" nr.27.
Pentru cumparaturi rapide,  aveti la dispozitie supermarket ul Carrefour, zona de magazine, banci, farmacii, cabinete, saloane, sala de fitness, parcuri, benzinaria Luk Oil, precum si complexul ITC pe renumitul Bulevard Alexandru Ioan Vlahuta.
Va stau la dispozitie cu detalii si interes pentru a explora aceasta proprietate impreuna.

Invit colegii la colaborare!

Consilier dedicat acestei oferte:
Constantin Vieriu 
0722.624.161

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro
Pentru siguranta ta! Nu plătiți niciodată o depunere într-un cont bancar până nu ați întâlnit vânzătorul și ați văzut semnat un contract de cumpărare. Niciun vanzator serios nu solicită o plată în avans înainte de a vă întâlni.
ASCENDENT IMOBILIARE "NU TREBUIE sa facem asta! SUNTEM ONORATI sa facem asta!" ASCENDENT IMOBILIARE este o companie imobiliara cu experienta continua de peste 24 de ani pe piata locala, nationala si internationala.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: avand in portofoliu, mii de tranzactii incheiate, acest lucru ne permite sa gasim solutii si in situatiile cele mai complexe care apar in procesul de intermediare. ASCENDENT IMOBILIARE lucreaza dupa cel mai performant sistem de marketing si colaborare existent pe piata astazi in domeniu Real Estate.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra o facem cunoscuta tuturor agentilor activi din piata imobiliara locala, nationala si internationala. ASCENDENT IMOBILIARE este membru APAIR- Asociatia Agentilor Profesionisti din Romania, membra a NAR- National Association of Realtors.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra, in cazul in care ne angajati sa va reprezentam, va intra in portofoliul Asociatiei astfel incat toti membri acesteia, la nivel local si national si international, vor fii instintati de proprietatea/ cererea dumneavoastra si o vor prezenta clientilor lor. ASCENDENT IMOBILIARE este compania imobiliara din Brasov, cu cei mai multi colaboratorii:- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: noi lucram toti impreuna pentru oferta/ cererea dumneavoastra, nu fiecare individual pentru oferta/ cererea Pe imediat.ro de 3+ ani