Imobiliare

Auto, moto si ambarcatiuni

Locuri de munca

Servicii, afaceri, echipamente firme

Agro si industrie

Casa si gradina

Electronice si electrocasnice

Moda si frumusete

Sport, timp liber, arta

Animale de companie

Mama si copilul

  ID: 58127    Vizualizari: 24 Postat: 1 luna Brasov, RO

EXPLOREAZA VIRTUAL! Proprietatea ce defineste linistea unui camin

54600 EUR

Descriere

Comision cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA
EXPLOREAZA VIRTUAL: https://my.matterport.com/show/?m=X9MhCVcptFF&brand=0
Traim o viata intensa, iar acasa este locul care inseamna pace, liniste, confort si siguranta.De aceea, te invit intr-un loc, care inseamna mai mult decat acasa, te invit in CAMINUL TAU, unde nu este nevoie nici sa zugravesti, nici sa schimbi mobila.
In aceasta compozitie open space exista locuri pentru orice: pentru gatit, pentru odihna, pentru lectura, pentru servit cafeaua sau cina, chiar si pentru o gura de oxigen pe terasa deschisa. Un camin fara flori este incomplet, de aceea va punem la dispozitie un ambient relaxant, cu tuseuri armonioase si tonuri calde, unde plantele te invita la incantarea ochiului in mijlocul acestei oaze de sanatate si prosperitate. Cu o structura mansardica intinsa pe o suprafata utila de 69 mp si o imbinare potrivita intre linia de lemn a dormitorului si lumina naturala oferita din abundenta de cele 5 geamuri Velux, acest spatiu versatil cu mobilier minimalist iti ofera confortul si intimitatea mult cautate. Este un spatiu de vis, perfect pentru dimineti de duminica lungi, cu o carte buna in brate si o cana de cafea cu lapte alaturi:) Pozitionat intr-un ansamblu rezidential, ridicat in anul 2012, va invit sa parcurgeti linistea si eleganta acestui cartier.
Completeaza oferta locul de parcare platit precum si infrastructura excelenta, fiind la 7-8 minute de Complexul Coresi Shopping Resort unde beneficiati de absolut toate facilitatile, magazine, terase, restaurante, banci, parcuri amenajate pentru copii, precum si sali de cinema sau divertisment.
Pentru confortul si protectia dumneavoastra, va stau la dispozitie si cu alte variante foto/video pentru aceasta proprietate sau variante similare exclusive pe: www.ascendent.ro
Sa aveti o zi cu liniste in suflet! ^_^

Invit colegii la colaborare!
Consilier dedicat acestei oferte:
doamna Gilda Georgescu
0722807623

Detalii, fotografii suplimentare si alte oferte similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro
Pentru siguranta ta! Nu plătiți niciodată o depunere într-un cont bancar până nu ați întâlnit vânzătorul și ați văzut semnat un contract de cumpărare. Niciun vanzator serios nu solicită o plată în avans înainte de a vă întâlni.
ASCENDENT IMOBILIARE "NU TREBUIE sa facem asta! SUNTEM ONORATI sa facem asta!" ASCENDENT IMOBILIARE este o companie imobiliara cu experienta continua de peste 24 de ani pe piata locala, nationala si internationala.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: avand in portofoliu, mii de tranzactii incheiate, acest lucru ne permite sa gasim solutii si in situatiile cele mai complexe care apar in procesul de intermediare. ASCENDENT IMOBILIARE lucreaza dupa cel mai performant sistem de marketing si colaborare existent pe piata astazi in domeniu Real Estate.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra o facem cunoscuta tuturor agentilor activi din piata imobiliara locala, nationala si internationala. ASCENDENT IMOBILIARE este membru APAIR- Asociatia Agentilor Profesionisti din Romania, membra a NAR- National Association of Realtors.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra, in cazul in care ne angajati sa va reprezentam, va intra in portofoliul Asociatiei astfel incat toti membri acesteia, la nivel local si national si international, vor fii instintati de proprietatea/ cererea dumneavoastra si o vor prezenta clientilor lor. ASCENDENT IMOBILIARE este compania imobiliara din Brasov, cu cei mai multi colaboratorii:- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: noi lucram toti impreuna pentru oferta/ cererea dumneavoastra, nu fiecare individual pentru oferta/ cererea Pe imediat.ro de 3+ ani