Imobiliare

Auto, moto si ambarcatiuni

Locuri de munca

Servicii, afaceri, echipamente firme

Agro si industrie

Casa si gradina

Electronice si electrocasnice

Moda si frumusete

Sport, timp liber, arta

Animale de companie

Mama si copilul

  ID: 61117    Vizualizari: 1 Postat: 1 luna Brasov, RO

EXPLOREAZA VIRTUAL! Proprietate pe bolta traditionala, Cetatea Verde, Brasov

350 EUR

Descriere

Comision chirias: 50% din contravaloarea unei chirii lunare. 

ASCENDENT IMOBILIARE
propune spre inchiriere in EXCLUSIVITATE un apartament cu o suprafata generoasa in cartierul verde al Brasovului.
EXPLOREAZA VIRTUAL: https://my.matterport.com/show/?m=bdDQYdE8bic
Imobilul se decomandat si se desfasoara pe o suprafata de 70 mp utili, compus din 2 camere, un dormitoare si un living, bucatarie cu zona de dining. Proprietatea are 2 balcoane inchise si este structurat intr-un mod deosebit.
Imobilul se afla in apropiere de punctele locale de interes si se recomandam pentru rezidenta.
Invit colegii la colaborare!

Consilieri dedicati ai acestei oferte:
domnul Catalin Dumitriu
0737981623
si 
domnul Marius Pop
0770154569

Detalii, fotografii suplimentare si alte oferte similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro 

Detalii

Tranzactie: Inchiriere
Pentru siguranta ta! Nu plătiți niciodată o depunere într-un cont bancar până nu ați întâlnit vânzătorul și ați văzut semnat un contract de cumpărare. Niciun vanzator serios nu solicită o plată în avans înainte de a vă întâlni.
ASCENDENT IMOBILIARE "NU TREBUIE sa facem asta! SUNTEM ONORATI sa facem asta!" ASCENDENT IMOBILIARE este o companie imobiliara cu experienta continua de peste 24 de ani pe piata locala, nationala si internationala.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: avand in portofoliu, mii de tranzactii incheiate, acest lucru ne permite sa gasim solutii si in situatiile cele mai complexe care apar in procesul de intermediare. ASCENDENT IMOBILIARE lucreaza dupa cel mai performant sistem de marketing si colaborare existent pe piata astazi in domeniu Real Estate.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra o facem cunoscuta tuturor agentilor activi din piata imobiliara locala, nationala si internationala. ASCENDENT IMOBILIARE este membru APAIR- Asociatia Agentilor Profesionisti din Romania, membra a NAR- National Association of Realtors.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra, in cazul in care ne angajati sa va reprezentam, va intra in portofoliul Asociatiei astfel incat toti membri acesteia, la nivel local si national si international, vor fii instintati de proprietatea/ cererea dumneavoastra si o vor prezenta clientilor lor. ASCENDENT IMOBILIARE este compania imobiliara din Brasov, cu cei mai multi colaboratorii:- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: noi lucram toti impreuna pentru oferta/ cererea dumneavoastra, nu fiecare individual pentru oferta/ cererea Pe imediat.ro de 3+ ani