Imobiliare

Auto, moto si ambarcatiuni

Locuri de munca

Servicii, afaceri, echipamente firme

Agro si industrie

Casa si gradina

Electronice si electrocasnice

Moda si frumusete

Sport, timp liber, arta

Animale de companie

Mama si copilul

Postat: 5 luni Brasov, RO

EXPLOREAZA VIRTUAL! Proprietate in vila, clasa SPECIAL, Drumul Poienii, Brasov

238000 EUR

Descriere

ASCENDENT IMOBILIARE

va propune spre vanzare o EXCLUSIVITATE, reprezentata printr-o proprietate de exceptie, aflata in Brasov,  in imediata apropiere a drumului spre Poiana Brasov, bucurandu-se de un statut privilegiat, fiind inconjurat de numeroase zone verzi.
EXPLOREAZA VIRTUAL:  https://my.matterport.com/show/?m=w5BHTM66Nri
Desi este un apartament in vila este o optiune ideala si pentru cei ce doresc confortul oferit de la o casa. Datorita densitatii echilibrate a constructiilor din zona, str. Warthe este putin circulata ar relieful natural cat si modul in care omul si-a pus amprenta asupra spatiului construit, confera sezantia de retragere si izolare pe un luxos de comfort si adapost, in calea unui „cotidian” divers.
Imobilul este configuratat pe patru camere, respectand principiul separatiei intre zona de zi si zona de noapte, cu urmatoarea desfasurare: hol articulat in mod echilibrat pe ierarhia spatiilor, living cald si elegant, cu iesire pe terasa larga, cu vedere in verde, bucatarie ergonomica, complet mobilata si utilata, doua dormitoare, baie de serviciu, dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing.
Apartamentul se bucura de un spatiu de depozitare (4 mp) special amenajat si de loc de parcare (16 mp) pentru una sau doua masini (platforma in sistem Klaus).
Pentru finisaje s-a folosit exclusiv parchet din lemn masiv, marmura de Carrara si granit din Italia.
Accesul de la garaj la apartament se face folosind un lift modern capabil sa gazduiasca fara probleme pana la 6 persoane. Usile de interior sunt de fabricatie germana vopsite cu lac lucios iar cele de la terasa sunt pe sistem glisant, cu geamuri la nivel zero.
Intreaga gama de finisaje a fost aleasa special, din liniile de top ale producatorilor( si permiteti-ne, in urmatoarele randuri sa va amintim cateva dintre acestea), pentru a completa atmosfera de lux, creata prin amplasarea constructiei in centrul orasului, prin spatialitatea incaperilor si calitatea dotarilor.
Bucataria personalizata, complet mobilata si echipata, ofera garantia unor produse vestice de calitate superioara. Mobilierul este realizat pe comanda din POLYGLOT si ACTYL lucios de diferite culori. Feroneria este de inalta calitate, iar electrocasnicele de ultima generatie sunt marca TEKA . Electrocasnicele incluse in mobilierul bucatariei sunt cuptorul electric, cuptorul cu microunde, plita ceramica electrica, hota de 1200W, chiuveta cu doua cuve din granit, bateria cu dus RAMON SOLER si masina de spalat vase. Tot in bucutarie este prezent un frigider modern marca LG cu capacitate de 570 litri.
In fiecare baie se gasesc doua lavoare din sticla de MURANO de diferite culori, oglinda panoramica, baterii RAMON SOLER, obiecte sanitare ROCA si JACUZZI NIAGARA cu vibromasaj. Mobilierul din baie este din MDF lucios iar podeaua este acoperita cu marmura alba de CARRARA.
Pentru siguranta deplina usa de la intrare in apartament este facuta de tip SEGURESTIL, blindata, avand 100 KG si fiind ancorata in 15 puncte. Nu lipseste nici senzorul antiefractie si o cheie MASTER, import SPANIA. Toate geamurile sunt termopane SALAMANDER cu 5 camere ANTI-SOL si ANTI-EFRACTIE. Intrarea in incinta se face exclusiv prin video-interfon, in apartament existand si senzori de miscare.

Contact telefonic:
0736797203

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro
Pentru siguranta ta! Nu plătiți niciodată o depunere într-un cont bancar până nu ați întâlnit vânzătorul și ați văzut semnat un contract de cumpărare. NICI un vanzator serios dnu solicită o plată în avans înainte de a vă întâlni.
ASCENDENT IMOBILIARE "NU TREBUIE sa facem asta! SUNTEM ONORATI sa facem asta!" ASCENDENT IMOBILIARE este o companie imobiliara cu experienta continua de peste 24 de ani pe piata locala, nationala si internationala.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: avand in portofoliu, mii de tranzactii incheiate, acest lucru ne permite sa gasim solutii si in situatiile cele mai complexe care apar in procesul de intermediare. ASCENDENT IMOBILIARE lucreaza dupa cel mai performant sistem de marketing si colaborare existent pe piata astazi in domeniu Real Estate.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra o facem cunoscuta tuturor agentilor activi din piata imobiliara locala, nationala si internationala. ASCENDENT IMOBILIARE este membru APAIR- Asociatia Agentilor Profesionisti din Romania, membra a NAR- National Association of Realtors.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra, in cazul in care ne angajati sa va reprezentam, va intra in portofoliul Asociatiei astfel incat toti membri acesteia, la nivel local si national si international, vor fii instintati de proprietatea/ cererea dumneavoastra si o vor prezenta clientilor lor. ASCENDENT IMOBILIARE este compania imobiliara din Brasov, cu cei mai multi colaboratorii:- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: noi lucram toti impreuna pentru oferta/ cererea dumneavoastra, nu fiecare individual pentru oferta/ cererea Posting for 3+ years