Imobiliare

Auto, moto si ambarcatiuni

Locuri de munca

Servicii, afaceri, echipamente firme

Agro si industrie

Casa si gradina

Electronice si electrocasnice

Moda si frumusete

Sport, timp liber, arta

Animale de companie

Mama si copilul

  ID: 60821    Vizualizari: 4 Postat: 3 luni Brasov, Brasov, RO

EXPLOREAZA VIRTUAL! Afacerea ta, in peisaj de poveste

350000 EUR

Descriere

Comision cumparator: 0 %

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA particularizata, prin speciala pozitionare, a unei case, situata in zona centrala a Brasovului.

EXPLOREAZA VIRTUAL:  https://my.matterport.com/show/?m=x1pijU6ARUU

"O noapte petrecuta intr-o locatie la munte, echivaleaza cu ani de meditatii si rugaciuni."( Proverb chinezesc), aceasta proprietate situata la poalele muntelui Tampa, face ca acest proverb sa prinda viata.
Compozitia, prietenoasa, a proprietatii ne vine in intampinare cu douanivele, respectiv, parter si etaj, cuprinzand: cinci camere, patru dormitoare, doua bai,  bucatarie, camara,  terasa la etaj , foisor, magazie de depozitare, gradina cu pomi fructiferi, delimitand muntele de proprietate, prin aleea pietruita ce conecteaza Aleea se sub Tampa cu Racadaul. 

Partea de zi, este gandita, sa aduca apreciatul confort, si prin unitatile locative ce vin intampinarea ergonomiei vietii de zi cu zi.

Zonele de studiu, oapsetii, respectiv de noapte, sunt decomandat  desfasurate si incununate de terasele cu incantatoare panorame.

Pozitionata intr-o privilegiata zonare, in incatarea pomilor fructiferi: smochin, arbore de cafea, piersic, vita de vie etc. oferta vine si in intampinarea aferilor din segmentul familial.

Desigur ca povestea, poate fi pe indelete citita, fila cu fila si prin Tur-ul 3D pe care va invitam sa il parcurgeti.

ASCENDENT IMOBILIARE, Real Estate Company, Brasov, Romania, Strada Ioan Popasu, nr.2,

0373741303, 0736797203

Telefon/ WhatsApp: 004915753531027

Detalii, fotografii suplimentare si alte oferte similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro

Detalii

Tranzactie: Vanzare
Pentru siguranta ta! Nu plătiți niciodată o depunere într-un cont bancar până nu ați întâlnit vânzătorul și ați văzut semnat un contract de cumpărare. Niciun vanzator serios nu solicită o plată în avans înainte de a vă întâlni.