Imobiliare

Auto, moto si ambarcatiuni

Locuri de munca

Servicii, afaceri, echipamente firme

Agro si industrie

Casa si gradina

Electronice si electrocasnice

Moda si frumusete

Sport, timp liber, arta

Animale de companie

Mama si copilul

  ID: 58223    Vizualizari: 16 Postat: 3 luni Pitesti, Arges, RO

Descoperă vinurile din Gama Sorginte de la Domeniile Davidescu

Verifica cu vanzatorul

Descriere

O cină poate deveni excepțională dacă alegi vinul potrivit. Ce zici de un rose demisec din Gama Sorginte de la Crama Domeniile Davidescu. Soiurile Merlot, crescute într-un sol luto-argilos, îți vor face orice seară de neuitat alături de cei dragi.
Fiind amplasate în zona de sud a Moldovei, podgoriile Alexandru Ioan Cuza au dat naștere la un vin autentic și profund, cu arome de zmeură, căpșuni cu note fine florale și arome de grepfrut. Recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică, au participat activ la crearea unui vin de excepție marca Domeniile Davidescu.
Având o culoare de roz somon, cu nuanțe de petale de trandafir, vinul te face să-i simți gustul proaspăt, fructat și ușor mineral. Îl poți completa cu doradă la grătar cu unt de salvie, creveți la tigaie cu rozmarin, piept de pui în sos Djon, sushi, fructe de mare sau orice tip de salate, perfecte pentru cina în cercul familiei. Nu uita să îl servești la temperatura de 12 - 14 grade Celsius.
Domeniile Davidescu - o întreagă tradiție seculară în paharul tău!
https://domeniiledavidescu.ro/rose-demisec/
Pentru siguranta ta! Nu plătiți niciodată o depunere într-un cont bancar până nu ați întâlnit vânzătorul și ați văzut semnat un contract de cumpărare. Niciun vanzator serios nu solicită o plată în avans înainte de a vă întâlni.