Imobiliare

Auto, moto si ambarcatiuni

Locuri de munca

Servicii, afaceri, echipamente firme

Agro si industrie

Casa si gradina

Electronice si electrocasnice

Moda si frumusete

Sport, timp liber, arta

Animale de companie

Mama si copilul

  ID: 58177    Vizualizari: 23 Postat: 2 luni Locatie necunoscuta

Cititor pentru cardul de sanatate ACR39U-H1

114 RON

Descriere

Cititor card sanatate ACR39U-H1 este un cititor de carduri de sanatate fara tastatura si ecran care permite inserarea verticala a cardurilor, ceea ce usureaza utilizarea lui. Poate fi folosit si in cadru unor aplicații precum e-Government, controlul accesului și alte aplicatii asemanatoare.

Cititorul/inscriptorul ACS ACR39U-H1 a fost testat si validat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) ca fiind compatibil cu sistemul informatic SIUI si cu celelalte sisteme.

Cititorul de carduri ACR39U-H1 accepta carduri inteligente conform ISO 7816 clasa A, B și C (5 V, 3 V și 1.8 V), carduri cu microprocesor cu protocolul T = 0 sau T = 1 și majoritatea cardurilor de memorie. Cititorul dispune de o interfață USB cu o viteză de citire / scriere a cardului inteligent de până la 600 Kbps. Fiind foarte durabil, ACR39U-H1 poate sa reziste la 100.000 de cicluri de introducere a cardului. ACR39U-H1 este certificat EMV ™ Level 1 (Contact) și PBOC (People's Bank of China), fiind un cititor de carduri ideal pentru aplicațiile dumneavoastră e-Banking și e-Payment.

Acest cititor de card de sanatate ACR39U-H1 este ușor de instalat, utilizat și integrat în mediul de lucru. Cititorul este compatibil cu standardul PC/SC și CCID si are drivere pentru sisteme de operare precum Windows®, Linux® și Mac OS®. În plus, ACR39U-H1 poate fi, de asemenea, utilizat pe dispozitive mobile care rulează pe platforma Android ™ 3.1 și versiuni ulterioare.

Caracteristici:

● USB Full Speed Interface

● USB Type A Connector

● Conectare si utilizare – suportul CCID

● Cititor carduri inteligente:

○ Contact Interface:

■ Suporta carduri ISO 7816 Clasa A, B si C (5 V, 3 V, 1.8 V)

■ Suporta CAC (Common Access Card)

■ Suporta card SIPRNET

■ Suporta card J-LIS

■ Suporta cardurile cu microprocesor cu protocol T=0 sau T=1

■ Suporta cardurile de memorie

■ Suporta PPS (Selectarea protocolului și a parametrilor)

■ Protectie la scurt-circuit

● Interfata de programare a aplicației:

○ Suporta PC/SC

○ Suporta CT-API (prin anvelopa peste PC/SC)

● Suporta Android™ 3.1

■ Suport pentru Windows 2000SP2/XP/Server2003/Vista, Win 7, Win 8, Windows 10, Mac, Linux, Android 3.1 si ulterior.

Acest model de cititor de card de sanatate permite inserarea verticala a cardului de sanatate si de aceea este mai usor de utilizat!
Pentru siguranta ta! Nu plătiți niciodată o depunere într-un cont bancar până nu ați întâlnit vânzătorul și ați văzut semnat un contract de cumpărare. Niciun vanzator serios nu solicită o plată în avans înainte de a vă întâlni.