Imobiliare

Auto, moto si ambarcatiuni

Locuri de munca

Servicii, afaceri, echipamente firme

Agro si industrie

Casa si gradina

Electronice si electrocasnice

Moda si frumusete

Sport, timp liber, arta

Animale de companie

Mama si copilul

  ID: 69906    Vizualizari: 1 Postat: 1 saptamana Bucuresti, Bucuresti, RO

Cele mai avantajoase tarife pentru server dedicat

Verifica cu vanzatorul

Descriere

Dacă ești pasionat de jocuri multiplayer online, probabil știi cum funcționează procesul de conectare a mai multor jucători la o singură sesiune și desigur, cât este de importantă o funcționalitate stabile și sigură în astfel de momente. Astfel, dacă ești în căutarea unui serviciu de găzduire web care să-ți ofere stabilitate și performanță maximă și vrei să ai flexibilitatea de a adapta procesele conform nevoilor proiectului tău? Atunci soluția potrivită este închirierea unui server dedicat.
La MegaHost poți beneficia de cele mai avantajoase tarife pentru un server dedicat, din România. Cu doar 69.9 Euro/lună vei obține un procesor Quad Core i3, cu 4 GB DDR, upgradabil la 16 GB și memorie HDD de 1000 GB. În plus, ai acces root la configurările serverului și poți instala orice aplicație sau sistem de operare dorit. Iar pentru o plată suplimentară, îți oferim panoul de control cPanel, serviciile căruia le reprezentăm oficial.
Optează pentru stabilitate la prețuri mici, cu MegaHost. Pentru mai multe informații și detalii contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 97 sau transmite un email de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.
https://megahost.ro/servere-dedicate.php

Detalii

Tranzactie: Vanzare
Pentru siguranta ta! Nu plătiți niciodată o depunere într-un cont bancar până nu ați întâlnit vânzătorul și ați văzut semnat un contract de cumpărare. Niciun vanzator serios nu solicită o plată în avans înainte de a vă întâlni.