Imobiliare

Auto, moto si ambarcatiuni

Locuri de munca

Servicii, afaceri, echipamente firme

Agro si industrie

Casa si gradina

Electronice si electrocasnice

Moda si frumusete

Sport, timp liber, arta

Animale de companie

Mama si copilul

  ID: 34342    Vizualizari: 855 Postat: 1 an Brasov, RO

Casuta amprentata in istoria Cetatii Ghimbav

300 EUR

Descriere

ASCENDENT IMOBILIARE

va  propune spre inchiriere o proprietate asezata la poalele cetatii Ghimbav, oras care face parte din districtul Brasov, apartenenta fiind demonstrata de simbolul orasului, un trandafir infipt intr-o inima, semnificand orasul din inima Tarii Barsei.
Incarcatura istorica a acestui frumos oras cu amprenta in timp, ne duce cu gandul la influentele sasesti care transpar peste ani, regasind in mijlocul acestora, oraselul cu tipologia asezarii dacice, asezat pe malul Ghimbaselului si cunoscut  sub numele de "satul de pe langa salcii".
Si pentru ca nimic nu este intamplator, in chiar inima orasului va prezentam o locuinta pozitionata central, cu o structura semidecomandata, compusa din bucatarie, hol, living, dormitor si baie, toate insumand o suprafata utila de 104 mp.
Rezidenta este mobilata si utilata dupa standardele moderne si beneficiaza de toate utilitatile necesare unei familii, astfel incat beneficiati de acomodare imediata.
Bucataria a fost gandita atat pentru confortul familiei, cat si pentru ospitalitatea prietenilor, avand spatiu de dinning bar pentru aproximativ 8-10 persoane.
De asemenea va puteti servi cafeaua sau va puteti relaxa in minunata gradina, plina de flori si verdeata.
Beneficiati de infrastructura optima, locuinta fiind pozitionata in plin centrul orasului, fiind aproape de obiective turistice, ca de exemplu Cetatea fortificata Ghimbav, Biserica Ortodoxa Sfanta Treima sau renumita  Catedrala ale carui cupole sunt din folie de inox aurit, un oras cu un potential de dezvoltare economica la finalizarea aeroportului Brasov-Ghimbav, si nu in ultimul rand Primaria orasului, Scoala Gimnaziala cu doua corpuri de cladire atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, restaurante, supermarketuri, statie de buss care ne duce si aduce in Brasov, la o distanta de doar 8 km.
Va asteptam cu interes, sa cunoasteti in detaliu aceasta rezidenta.
Va doresc o zi cu soare in suflet!:)

Consilier dedicat acestei oferte:
doamna Gilda Georgescu
0722807623

Detalii, fotografii suplimentare si alte oferte similare in regim exclusiv:
www.ascendentimobiliare.ro


Pentru siguranta ta! Nu plătiți niciodată o depunere într-un cont bancar până nu ați întâlnit vânzătorul și ați văzut semnat un contract de cumpărare. Niciun vanzator serios nu solicită o plată în avans înainte de a vă întâlni.
ASCENDENT IMOBILIARE "NU TREBUIE sa facem asta! SUNTEM ONORATI sa facem asta!" ASCENDENT IMOBILIARE este o companie imobiliara cu experienta continua de peste 24 de ani pe piata locala, nationala si internationala.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: avand in portofoliu, mii de tranzactii incheiate, acest lucru ne permite sa gasim solutii si in situatiile cele mai complexe care apar in procesul de intermediare. ASCENDENT IMOBILIARE lucreaza dupa cel mai performant sistem de marketing si colaborare existent pe piata astazi in domeniu Real Estate.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra o facem cunoscuta tuturor agentilor activi din piata imobiliara locala, nationala si internationala. ASCENDENT IMOBILIARE este membru APAIR- Asociatia Agentilor Profesionisti din Romania, membra a NAR- National Association of Realtors.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra, in cazul in care ne angajati sa va reprezentam, va intra in portofoliul Asociatiei astfel incat toti membri acesteia, la nivel local si national si international, vor fii instintati de proprietatea/ cererea dumneavoastra si o vor prezenta clientilor lor. ASCENDENT IMOBILIARE este compania imobiliara din Brasov, cu cei mai multi colaboratorii:- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: noi lucram toti impreuna pentru oferta/ cererea dumneavoastra, nu fiecare individual pentru oferta/ cererea Pe imediat.ro de 4+ ani