Imobiliare

Auto, moto si ambarcatiuni

Locuri de munca

Servicii, afaceri, echipamente firme

Agro si industrie

Casa si gradina

Electronice si electrocasnice

Moda si frumusete

Sport, timp liber, arta

Animale de companie

Mama si copilul

  ID: 64384    Vizualizari: 28 Postat: 1 luna Brasov, RO

Calitativ superior in oportuna prezentare, Sanpetru - Brasov

110000 EUR

Descriere

Comision cumparator 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA, particularizata printr-o vila  tip Duplex, situat in Sanpetru, Brasov pe strada Verii, inconjurata de zona verde cu terasa in partea din spate plus zona de barbeque.
Exploreaza Virtual, tur 3D: https://my.matterport.com/show/?m=8Da3zLwd5yD
Disponibilitate imediata a unei singure proprietati in doua vile calitate premium atat la interior cat si la exterior, proprietatile se dau in folosinta la cheie iar zonele exterioare pavate si cu gazon.
Proprietatea este structurata pe parter si etaj plus pod (spatiu de depozitare), cu o suprafata utila de 115 mp si teren de 230 mp, configurata astfel:
- la parter: living generos,openspace cu bucatarie si dining room, unde putem asculta pocnetul lemnelor arse in semineu si baie cu dus + camera tehnica !
- la etaj:doua dormitoare cu iesire pe balcon deschis, si un dormitor cu geamuri mari vitralii si balcon frantuzesc , dormitor matrimonial cu minidressing. 
Toata zona parterului este cu gresie si beneficiaza de incalzire in pardoseala aceasta aducand un plus de valoare zilelor friguroase de iarna.
Trecerea de la parter la etaj se face printr-o scara interioara, treptele fiind din fier placate cu lemn masiv.
 Aceasta resedinta este construita in 2020, avem placa de beton peste parter, izolatie cu termosistem de 20 cm ,incalzire in pardoseala tot parterul plus zona din fata geamurilor/usilor de la etaj, pentru a nu permite condensarea tamplariei PVC Salamander.
In constructia proprietatii s-au folosit materiale de inalta calitate aici amintim cateva:tamplarie PVC Salamander cu 3 foi, caramida Siceram de 30 la zidurile de exerior si 15 cele de interior.
Zona in care este situata duplexul beneficiaza de toate utilitatile(gaz, curent, fosa septica) si de liniste deplina.
Se poate achizitiona prin orice forma de creditare !!!
In curs de intabulare cu posibilitatede creditare in 45 zile !!!
La pretul afisat se adauga 5% T.V.A!!
Cladire certificată clasa A cu un consum anual specific de energie [kWh/m²an] 120.74.
Indice de emisii echivalent CO2 [kgCO2/m²an] 25.77.
Consum anual specific de energie din surse regenerabile [kWh/m²an] 0.

Consilier dedicat acestei oferte:
domnul Anghel Livius
0767465686

Detalii, fotografii suplimentare si alte oferte similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro

Detalii

Tranzactie: Vanzare
Pentru siguranta ta! Nu plătiți niciodată o depunere într-un cont bancar până nu ați întâlnit vânzătorul și ați văzut semnat un contract de cumpărare. Niciun vanzator serios nu solicită o plată în avans înainte de a vă întâlni.
ASCENDENT IMOBILIARE "NU TREBUIE sa facem asta! SUNTEM ONORATI sa facem asta!" ASCENDENT IMOBILIARE este o companie imobiliara cu experienta continua de peste 24 de ani pe piata locala, nationala si internationala.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: avand in portofoliu, mii de tranzactii incheiate, acest lucru ne permite sa gasim solutii si in situatiile cele mai complexe care apar in procesul de intermediare. ASCENDENT IMOBILIARE lucreaza dupa cel mai performant sistem de marketing si colaborare existent pe piata astazi in domeniu Real Estate.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra o facem cunoscuta tuturor agentilor activi din piata imobiliara locala, nationala si internationala. ASCENDENT IMOBILIARE este membru APAIR- Asociatia Agentilor Profesionisti din Romania, membra a NAR- National Association of Realtors.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra, in cazul in care ne angajati sa va reprezentam, va intra in portofoliul Asociatiei astfel incat toti membri acesteia, la nivel local si national si international, vor fii instintati de proprietatea/ cererea dumneavoastra si o vor prezenta clientilor lor. ASCENDENT IMOBILIARE este compania imobiliara din Brasov, cu cei mai multi colaboratorii:- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: noi lucram toti impreuna pentru oferta/ cererea dumneavoastra, nu fiecare individual pentru oferta/ cererea Pe imediat.ro de 3+ ani