Imobiliare

Auto, moto si ambarcatiuni

Locuri de munca

Servicii, afaceri, echipamente firme

Agro si industrie

Casa si gradina

Electronice si electrocasnice

Moda si frumusete

Sport, timp liber, arta

Animale de companie

Mama si copilul

  ID: 62964    Vizualizari: 4 Postat: 1 luna Brasov, RO

Cadru pastoral, proprietate conceptie moderna, tehnici inovante in sistem geotermie

198000 EUR

Descriere

Comision cumparator: 0% 

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare in sistem de REPREZENTARE EXCLUSIVA o proprietate din segmentul special, situata la poalele muntilor, intr-un peisaj de poveste de-a lungul paraului Cheia-Valea Lungă, in localitatea Moieciu, Brasov
EXPLOREAZA VIRTUAL: https://my.matterport.com/show/?m=6WNh1KuwPih 
Terenul proprietatii in suprafata de 840 mp este amplasat intr-o zona unde natura este adanc inradacinata in liniste.
Imoblilul este dispus pe 3 niveluri si se prezinta astfel:
La demisol avem 3 spatii de depozitare cu posibiliate de vinoteca si camera centralei.
Unul dintre avantajele acestei proprietati este centrala cu POMPA DE CALDURA PRIN GEOTERMIE, aceasta asigurand un ambient deosebit pe toata durata anului la costuri extrem de reduse si posibilitate de a fi conectata la panouri solare, deasemenea sistem de ventilatie conceput special pentru a mentine in permanenta o atmosfera placuta prin oxigenarea proprietatii.
Parterul se prezinta cu un living spatios mobilat, cu o garnitura UNICA din lemn masiv de colectie, conceput la Savarsin in urma cu 103 ani in atelierele marca Langel, apartinand casei regale, bucataria mobilata/utilata dupa gusturi atent alease, grup sanitar cu cabina de dus, grup sanitar de serviciu si spatiu auxiliar de depozitare.
Etajul ne intampina cu o zona de mezanin in care serile de poveste se pot transforma in nopti de basm, dispunerea celor 3 dormitoare este in jurul acestei zone beneficiind de acces la cele doua bai de la etaj.
Obiectele de mobilier de cea mai buna calitate, usile interioare din lemn masiv, electrocasnice din gama Siemens, grupurile sanitare marca Grohe, fac din aceasta proprietatea un vis imobiliar al viitorilor proprietari.
Imobilul se bucura de spatiu frumos amenajat in curtea proprie unde zona de terasa poate fi amenajata cu foisor si barbeque pe o suprafata de teren insamantata cu gazon.
Unul dintre avantajul spatiilor auxiliare si anexa la exterior este pentru depozitarea uneltelor, mobilierului de gradina, ustensilelor pentru grătar, etc.
Proprietatea beneficiaza de 4 locuri de parcare pe un podet amenajat din beton peste paraul Valea Lunga.
Aceasta OPORTUNITATE se preteaza atat pentru cei interesati de casa de vacanta si exploatarea acesteia cat si pe termen lung rezidential, costuri fiind foarte reduse pentru intretinere, sau daca viitorii proprietari doresc sa transforme proprietatea in casa autonoma ecologica, sistemul geotermal se poate conecta la panouri solare, astfel devenid independenti de reteaua de electricitate producand pentru aceasta.
Completeaza oferta, excelenta pozitionare de atractiile turistice zonale, fiind la 7 minute de Castelul Bran, la doar 18 km fata de Cetatea Rasnov, Dino Parc, Pestera Valea Cetatii, Biserica Evanghelica, 22 km de statiunea Poiana Brasov (cea mai mare statiune montana cu domeniu schiabil din Romania), 30 km fata de Brasov.
Cladire certificată clasa B cu un consum anual specific de energie [kWh/m²an] 186,67.
Indice de emisii echivalent CO2 [kgCO2/m²an] 34,80.
Consum anual specific de energie din surse regenerabile [kWh/m²an] 0.
Invitam colegii la colaborare: garantam agentului/ agentiei partenere, comision de colaborare!

Consilier dedicat acestei oferte:
domnul Anghel Livius
0767465686

Detalii, fotografii suplimentare si alte oferte similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro


Detalii

Tranzactie: Vanzare
Pentru siguranta ta! Nu plătiți niciodată o depunere într-un cont bancar până nu ați întâlnit vânzătorul și ați văzut semnat un contract de cumpărare. Niciun vanzator serios nu solicită o plată în avans înainte de a vă întâlni.
ASCENDENT IMOBILIARE "NU TREBUIE sa facem asta! SUNTEM ONORATI sa facem asta!" ASCENDENT IMOBILIARE este o companie imobiliara cu experienta continua de peste 24 de ani pe piata locala, nationala si internationala.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: avand in portofoliu, mii de tranzactii incheiate, acest lucru ne permite sa gasim solutii si in situatiile cele mai complexe care apar in procesul de intermediare. ASCENDENT IMOBILIARE lucreaza dupa cel mai performant sistem de marketing si colaborare existent pe piata astazi in domeniu Real Estate.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra o facem cunoscuta tuturor agentilor activi din piata imobiliara locala, nationala si internationala. ASCENDENT IMOBILIARE este membru APAIR- Asociatia Agentilor Profesionisti din Romania, membra a NAR- National Association of Realtors.- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra, in cazul in care ne angajati sa va reprezentam, va intra in portofoliul Asociatiei astfel incat toti membri acesteia, la nivel local si national si international, vor fii instintati de proprietatea/ cererea dumneavoastra si o vor prezenta clientilor lor. ASCENDENT IMOBILIARE este compania imobiliara din Brasov, cu cei mai multi colaboratorii:- cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: noi lucram toti impreuna pentru oferta/ cererea dumneavoastra, nu fiecare individual pentru oferta/ cererea Pe imediat.ro de 3+ ani