Imobiliare

Auto, moto si ambarcatiuni

Locuri de munca

Servicii, afaceri, echipamente firme

Agro si industrie

Casa si gradina

Electronice si electrocasnice

Moda si frumusete

Sport, timp liber, arta

Animale de companie

Mama si copilul

Apartament 3 camere, 68mp utili, 8 min metrou DIMITRIE LEONIDA

64900 EUR

Descriere

Vand apartament cu 3 camere si o suprafata utila de 68mp utili, etaj intermediar, situat in cadrul unui ansamblu rezidential la cateva minute de statia de metrou Dimitrie Leonida.

Ansamblul are regim de inaltime redus, D+P+5Et, este construit pe cadre din beton armat, iar inchiderile peretilor se face cu caramida Porotherm de 25cm , confortul fiind asigurat si cu ajutorul termoizolatiei de 10cm.
Apartamentul se preda bransat, contorizat individual la utilitati, dar si finisat "la cheie" cu: Centrala termica proprie 24kw; Tamplarie PVC cu geam termopan 5 camere si sistem Low-e. Finiasajele sunt la alegere (daca rezervarea apartamentului este facuta din timp ):Gresie, parchet, faianta, usi de interior. Usa metalica antiefractie la intrare, obiecte sanitare in baie. Prize internet / telefonie fixa / televiziune. DISPONIBIL IMEDIAT!
Pentru siguranta ta! Nu plătiți niciodată o depunere într-un cont bancar până nu ați întâlnit vânzătorul și ați văzut semnat un contract de cumpărare. NICI un vanzator serios dnu solicită o plată în avans înainte de a vă întâlni.